Naši proizvodi Ispis E-mail
Tvornica je tehnički i tehnološki opremljena za proizvodnju široke palete proizvoda za ishranu stoke. Proizvodnja se odvija prema dnevnim narudžbama Ugovornog naručitelja a proizvodi se plasiraju na tržište Bosne i Hercegovine.

Intenzivno se radi na procjeni mogućnosti izvoza proizvedene stočne hrane.

Osnovna prednost naše proizvodnje je proces peletiranja stočne hrane odnosno termička obrada stočne hrane čime se osigurava zadržavanje nutritivno vrijednih sastojaka u hrani. Mogućnost proizvodnje ovakve vrste hrane izdvaja nas od većine tvornica te djelatnosti na području Bosne i Hercegovini.

Proizvodni asortiman obuhvaća gotove smjese i koncentrate za sve vrste stoke i peradi. Od navedenog posebno je važno istaknuti koncentrate i gotove smjese za perad za kojima na tržištu Bosne i Hercegovine postoji najveća potreba pa samim time i predstavljaju najvažniju skupinu proizvoda u našoj proizvodnji. Osim hrane za perad trenutno proizvodimo i koncentrate i gotove smjese za svinje, goveda i ovce.

Da je tržište prepoznalo kvalitetu i zdravstvenu ispravnost stočne hrane proizvedene u našoj tvornici govori i opseg ugovaranja i prodaje koji potvrđuje trend rasta prodaje od oko 30% godišnje u proteklih nekoliko godina ugovorne suradnje s našim partnerom.

Klikom na jedan od slijedećih linkova možete pogledati osnovne karakteristike dijela asortimana stočne hrane koja se proizvodi u našoj tvornici. Korišteni podaci preuzeti su iz reklamnih materijala našeg partnera "Agrokomplex Nutrition" d.o.o. Gračanica.


Za detaljnije informacije o našem proizvodnom asortimanu obratite nam se putem kontakt forme, telefonski ili nas posjetite.
 
Home Proizvodnja